Voor veel nieuwbouwkopers is het lastig om op basis van de plattegronden zich voor te stellen hoe de woning is het echt zal zijn, laat staan om deze optimaal in te richten. Een interieurstylist kan je helpen om op basis van jouw woonwensen en de plattegronden een indelingsplan voor je maken. In dit plan wordt dan de toekomstige indeling de woning visueel gemaakt, zodat je precies kunt zien hoe de ruimte efficiënt kan worden ingedeeld, waar welke meubels komen en welke verlichting waar gewenst is.

keuzes om zowel esthetisch als technisch alle elementen tot in detail te bepalen. Kleuren, afwerkingen en materialen worden op elkaar afgestemd.

 

U kunt het mooiste interieur van de wereld hebben maar zonder de juiste verlichting kunt u geen mooie sfeer creëren of optimaal kunnen functioneren
Met het maken van een lichtplan op maat houden we onder andere rekening met het binnenkomende daglicht, de kleur van de vloer etc.

Met kennis en aandacht voor historisch erfgoed, integreren wij met liefde de waardevolle elementen en detaillering in het nieuwe ontwerp. Zodoende versterkt het elkaar voor een prachtige nieuwe belevenis met uniek karakter. 

 
Toggle Content

Door verantwoordelijkheden aan ons over te laten, kunt u zich richten op andere prioriteiten terwijl wij het bouwmanagement van het project efficiënt beheren. We werken samen met aannemers, geven richting aan meubelmakers en bezoeken persoonlijk winkels en salons om de naadloze inkoop en het toezicht op materialen te waarborgen. Dit omvat rigoureuze kwaliteitscontrole, het accepteren van leveringen en efficiënte retourzendingen in geval van schade. We behandelen de complexiteiten van deze taken, zorgen voor een soepel proces en besparen u waardevolle tijd.

 

De tuin en buitenruimte zijn een belangrijk onderdeel van het totale woongenot. De elementen van de natuur verbinden wij dan ook graag met het interieur voor een optimale beleving tussen binnen en buiten. Het start binnen met de zichtlijnen en indeling en vertaald zich naar het tuinontwerp voor de juiste aansluiting op de woning. 

 

Een bestaande woning volledig transformeren naar een nieuwe totaal beleving met de wensen van nu. Met een signatuur gekenmerkt door de principes van ruimte, licht en proportie. Verbouwen wij de woning compleet zowel bouwkundig als het interieur. Alles wordt verzorgd tot in het kleinste detail. Van eerste schets tot oplevering.

 

Deze fase in het bouwproces betreft het afwerken en inrichten. Hierbij kunt u denken aan scheidingswanden opzetten, vloeren leggen en plafonds plaatsen, maar ook aan het inbouwen van verlichting, het uitvoeren van schilderwerk en dergelijke activiteiten.

 
Portfolio
Portfolio
Selected Works
IMG_6727
Loading...