About

Werkwijze

01 KENNISMAKING

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin de wensen besproken worden. Daarbij bespreken we de visie en de mogelijke werkmethodiek die het beste bij u aansluit. De klant vertrouwd maken met het proces is de eerste stap in het creëren van een op maat gemaakt project.

02 ONTWERPFASE

Na het analyseren van de huidige context en de mogelijkheden, beginnen we met het opzetten van het ontwerp, waarbij alle wensen van de ruimtes en indelingen worden gedefinieerd in een eerste set schetstekeningen. Vervolgens combineren en ontwikkelen we deze met het creatieve proces van moodboards en 3D impressiebeelden. Resulterend in een gebalanceerd ontwerp, dat functionaliteit, esthetiek en persoonlijkheid in evenwicht brengt

03 UITWERKINGSFASE

Bij de uitwerking van het ontwerp worden de juiste afwegingen gemaakt om tot in detail alles te bepalen, zodat het ontwerp en de techniek één geheel vormen. 3D visualisaties bieden hierbij de inkijk op het ontwerp vanuit iedere gewenste hoek. Hierdoor wordt het duidelijk en inzichtelijk voor de klant om het eindresultaat te visualiseren. Ook zijn 3D visualisaties geweldig voor het opzetten van het lichtplan, het selecteren van materialen, afwerkingen en inrichting.  De uitwerking van het ontwerp is voltooid wanneer het project er niet alleen goed uitziet, maar ook goed aanvoelt.

04 REALISATIEFASE

Na de uitwerkingsfase ‘the fun starts’, de daadwerkelijke realisatie van het project. Met een passie voor bouwen combineert Design Brendan Bakker de rol van architect en aannemer en verzorgen we een bouwfase met verbluffende resultaten die de verwachtingen overtreffen. We doen dit met open-boek contracten die een duidelijk inzicht geven in de kosten en de te nemen keuzes. 

Wat ons uniek maakt, is dat we het ontwerp kunnen blijven optimaliseren terwijl wij in de bouwfase zijn. Dit geeft de mogelijkheid om detailbeslissingen te nemen terwijl het project gerealiseerd wordt en zorgt ervoor dat wij altijd binnen het gestelde budget blijven.

Om aan alle mogelijke behoeften te voldoen, voltooien we het project met onze ‘final touch’. We realiseren en stylen de nieuwe inrichting en creëren daarmee de unieke identiteit van het op maat gemaakte project. 

Portfolio
Portfolio
Selected Works
IMG_6727
Loading...