-

Begane grond

De begane grond is een ruime en comfortabele ruimte van maar liefst 110 m2. Deze woonlaag bezit een aantal unieke eigenschappen. Bijvoorbeeld een ruime en zeer moderne keuken en aansluitend een comfortabel zitgedeelte die de verbinding maakt met de tuin. De keuken is gesitueerd in het oude gedeelte van het pand. De houten balken en vensters van 100 jaar oud versterken deze bijzondere sfeer. Het zitgedeelte is voorzien van comfortabele inrichting en de warme sfeer wordt versterkt door vloerverwarming. De tuin is door deze indeling het verlengde van de leefruimte. Een ander unieke eigenschap is het vele daglicht in de woning. In het dak is een glazen oppervlak geplaatst dat zoveel daglicht geeft en op elk niveau goed merkbaar is. Het fijne van zoveel daglicht is dat je continue bewust bent van dit licht, maar ook van de sfeer die dit licht geeft in het pand. De uitstraling en luxe wordt versterkt door de stijlkeuze in de woning.

EERSTE VERDIEPING

Het unieke van de eerste verdieping is de verbinding die de vide naar de begane grond heeft. De vide wordt versterkt door een loopbrug over de keuken die zo zicht geeft in zowel de keuken als het zitgedeelte. Dit geeft optimaal contact van boven naar beneden. Het daglicht van bovenaf is op deze woonlaag zeer aanwezig. De slaapkamers zijn hierdoor licht en geven optisch meer ruimte. Op deze verdieping zijn ook twee badkamers en nog ruimte voor eventueel een kantoor. De belangrijkste ruimte op deze verdieping is de master bedroom, deze ruimte is van alle gemakken voorzien bijvoorbeeld een eigen badkamer en inloopkast.

KELDER

Het mooiste van deze verdieping is het bovenlicht, hierdoor komt extra licht naar binnen wat een groot onderscheidt maakt ten op zichte van overige kelders. Naast het bovenlicht zijn er ook twee vensters geplaatst aan de achterkant van het huis om zo in elke ruimte natuurlijk daglicht binnen te krijgen. De kelder ligt in het nieuwe gedeelte van het huis en heeft naast twee slaapkamers, ook een badkamer, wasruimte en een fitnessruimte.
Loading...