01

KENNISMAKING

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin uw wensen besproken worden samen met de werkmethodiek die het beste bij u aansluit. De klant vertrouwd maken met het ontwerpproces is de eerste stap in het creëren van een op maat gemaakt project. Hierna spreken wij een vaste prijs af voor de gewenste werkzaamheden.

02

ONTWERPFASE 

Na het analyseren van de huidige context en de mogelijkheden, beginnen we met het opzetten van het ontwerp. Alle wensen van de ruimtes en indelingen worden gedefinieerd in een eerste set 3d schetstekeningen. Vervolgens combineren en ontwikkelen we deze met het creatieve proces van moodboards, impressiebeelden en lichtplan. Resulterend in een gebalanceerd ontwerp, dat functionaliteit, esthetiek en persoonlijkheid in evenwicht brengt. Het eindresultaat wordt gepresenteerd in 3d, inclusief een opzet kostencalculatie als leidraad voor de uitwerking.

Concept vorming, Indelingsplattegronden, Moodboards, 3D impressiebeelden, Lichtplan, Opzet kostencalculatie.

03

UITWERKINGSFASE 

Bij de uitwerking van het ontwerp worden de keuzes gemaakt om alles zowel esthetisch als technisch tot in detail te bepalen. Kleuren, afwerkingen en materialen worden op elkaar afgestemd. Showrooms worden bezocht, eventuele bouwvergunning wordt aangevraagd en 3D visualisaties bieden de inkijk vanuit iedere gewenste hoek. Hierdoor wordt het duidelijk en inzichtelijk voor de klant om het eindresultaat tot in detail te visualiseren. De uitwerking wordt voltooid met een uitgebreide kostencalculatie als offerte voor realisatiefase.

Technische uitwerking maatwerk componenten, Showrooms bezoeken, Meubelen en inrichting selectie, Materialen & kleuren selectie, Verlichtingsplan, Elektra- & installatieplannen, Vergunningsaanvragen, Uitgewerkte kostencalculatie als offerte voor de realisatiefase.

04

REALISATIEFASE

Na de uitwerkingsfase ‘the fun starts’, de daadwerkelijke realisatie van de (ver)bouw. Desgewenst neemt Design Brendan Bakker de complete projectuitvoering aan. Met een passie voor bouwen wordt nauw samengewerkt met een team van gespecialiseerde vakmensen om ervoor te zorgen dat het ontwerp van uw woning tot in de kleinste details gerealiseerd wordt. Hierin vallen alle bouwkundige werkzaamheden, maatwerk meubelen en inrichting. Een totaal ontzorging van eerste schets tot oplevering. Met de garantie dat alles conform uw wensen en budget wordt gerealiseerd.

Bouwmanagement & Coördinatie, Architectonische kwaliteitsconstrole, Budget- & tijdbewaking, Bouwuitvoering, Maatwerk meubelen, Projectinrichting, Styling van de ruimtes.

Portfolio
Portfolio
Selected Works
IMG_6727
Loading...