FASE 01

ONTWERP / de beleving

We starten met het analyseren van de huidige context en bouwkundige mogelijkheden. Gevolgd met het vertalen van alle wensen en behoeften naar een persoonlijk 3d schetsontwerp. Kenmerkend hierin is de beleving van de layout met overwogen ruimtelijke indelingen en architectonische zichtlijnen. Deze verfijnen we met impressiebeelden en een sfeervol lichtplan. Resulterend in een gebalanceerd ontwerp, dat functionaliteit en esthetiek in evenwicht brengt. We voltooien de ontwerpfase met een 3d ontwerp voorzien van indelingsplattegronden en impressiebeelden.

Concept vorming, Indelingsplattegronden, Moodboards, 3D impressiebeelden, Lichtplan, Opzet kostencalculatie.

FASE 02

UITWERKING / oog voor detail

Bij de uitwerking maken we de keuzes om zowel esthetisch als technisch alle elementen tot in detail te bepalen. Kleuren, afwerkingen en materialen worden op elkaar afgestemd. Technische tekeningen voor de (ver-)bouw en maatwerk meubelen worden vervaardigd. Showrooms voor de meubelen worden bezocht en eventuele bouwvergunning wordt aangevraagd. 3D visualisaties bieden de inkijk vanuit iedere gewenste hoek, om het eindresultaat tot in detail te visualiseren. We eindigen de uitwerkingsfase met een complete set tekeningen waarna de realisatiefase gestart kan worden.

Technische uitwerking maatwerk componenten, Showrooms bezoeken, Meubelen en inrichting selectie, Materialen & kleuren selectie, Verlichtingsplan, Elektra- & installatieplannen, Vergunningsaanvragen, Uitgewerkte kostencalculatie als offerte voor de realisatiefase.

FASE 03

REALISATIE / ontzorgen

Na de uitwerkingsfase ‘the fun starts’, de daadwerkelijke realisatie van de (ver)bouw.  Met een passie voor bouwen wordt nauw samengewerkt met een team van gespecialiseerde vakmensen om te zorgen dat het ontwerp tot in de kleinste details gerealiseerd wordt. Bouwmanagement en coördinatie van alle bouwkundige werkzaamheden, maatwerk meubelen en inrichting. Betrokkenheid van eerste schets tot oplevering van uw nieuwe woning. 

Bouwmanagement & Coördinatie, Architectonische kwaliteitsconstrole, Budget- & tijdbewaking, Bouwuitvoering, Maatwerk meubelen, Projectinrichting, Styling van de ruimtes.

Portfolio
Portfolio
Selected Works
IMG_6727
Loading...